Adrian Muntean - Informatii

Anul 2012 a adus in sanul familiei Muntean o fetita pe nume Irina.

Am absolvit in 2006 Facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii AVRAM IANCU, Cluj-Napoca. In timpul facultatii am colaborat nu cu securitatea ci cu CD radio Cluj-Napoca, unde realizam o emisiune sportiva “ minute DE miscare” (prezentam istoria sportului, aveam si premii oferite de sponsorii emisiunii, fie un abonament pentru o luna la o sala de fitness, fie bowling gratis etc..)

La sfarsitul anului 2006 am intrat in echipa radio TRANSILVANIA Cluj-Napoca 94,5 fm. Am trecut sportul pe locul doi si am prezentat “Weekend Transilvania”, apoi de luni pana vineri timp de o ora am prezentat emisiunea “Agentia de stiri”- tot felul de informatii primite de la colegii din reteaua radio Transilvania (Turda, Baia Mare, Oradea, Satu Mare, Bistrita). In acelasi an, 2006, am inceput colaborarea timp de doi ani cu Radio 27 online Chicago, un radio romanesc adresat diasporei romane cu sediul in Statele Unite ale Americii. Aici am realizat matinalul numit "DE DIMINEATA" si emisiunea de sfarsit de saptamana numita "WEEKEND CU 27".

In anul 2008 m-am decis sa ma dedic sportului si am lucrat timp de 2 ani la Liceul de muzica “SIGISMUND TODUTA” Cluj-Napoca- postul- profesor de educatie fizica si sport. Am infiintat Cercul sportiv minute DE miscare in cadrul liceului, unde am organizat activitati sportive pentru elevi. Am participat la competitia Olimpiada Nationala a Sportului Scolar (Federatia Romana de Atletism, Asociatia Judeteana de Atletism Cluj), iar ce a urmat se stie: infiintarea Asociatiei Sportive minute DE miscare in toamna anului 2011.

In 2001 am intrat pentru prima oara intr-o sala de TAEKWONDO si am ramas fidel acestui sport pana in ziua de astazi. Am inceput la Clubul "Dynamic Cluj-Napoca" iar momentan frecventez antrenamentele Clubului de TAEKWONDO "KWAN".

Formular de Contact